Tenzi Pro Detailing Glass Cleaner

720 Lek1200 Lek (-40%)

Në magazinë

Përshkrimi

• Produkt shumë efektiv, që avullon shpejt, për pastrimin e shpejtë të sipërfaqeve transparente si dritaret, pasqyrat dhe dritat.
• Një spërkatje është e mjaftueshme për të larë një dritare të përparme ose të pasme.
• Produkti nuk lë njolla dhe është i përsosur për pastrim të përditshëm.
• Produkti bazohet në alkool dhe është i sigurt për bojën, plastikën dhe gomën.
• Kapaciteti 0.7 L


Mënyra e përdorimit

1. Spërkateni direkt në sipërfaqe xhami.
2. Fshijeni me leckë të pastër mikrofibër.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Pro Detailing Glass Cleaner

720 Lek1200 Lek (-40%)

Shtoje në shportë