Turtle Wax Scratch Remover

790 Lek

Në magazinë

52818

SKU: 52818 Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Turtle Wax Scratch Remover është produkti ideal për heqjen e gërvishtjeve të lehta dhe për të dhënë një shkëlqim si pasqyrë.

• Pluhurat gërryese ultra të imta janë mjaft të fuqishme për të hequr gërvishtjet dhe transferimin e bojës, por nuk do të shkaktojnë mikrogërvishtje.

• Tretësit e shtuar sigurojnë aplikim dhe heqje të lehtë, nuk kërkohet fërkim i fortë.

• I sigurt për të gjitha llojet e bojës.

• Kapaciteti 100 ml.


Mënyra e përdorimit

• Aplikojeni duke përdorur një leckë të butë.

• Fërkojeni zonën duke përdorur presion të fortë me lëvizje rrotulluese.

• Lëreni të thahet dhe më pas fshijeni me një leckë të thatë.

• Kontrolloni punën tuaj. Nëse gërvishtjet janë ende të dukshme, aplikoni serisht produktin dhe duke provuar levizje paralele apo horizontale.

Shënim: Scratch Remover është menduar për përdorim në gërvishtjet e lehta dhe nuk do të heqë gërvishtjet e thella.

Ref: 52818

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Scratch Remover