Happy Car Pulitore Nero Gomme

650 Lek

Në magazinë

Pershkrimi:

•  Happy car pulitore nero gome  ofron shkëlqim të menjëhershëm, mbrojtje afatgjatë dhe goma më të zeza, të gjitha në një hap të shpejtë dhe të lehtë.

•  Ofron shkëlqim të menjëhershëm dhe afatgjatë të gomave.


Mënyra e përdorimit:

• Tundeni mirë shishen para përdorimit.

• Spërkatni gomat të paktën 10-15 cm nga sipërfaqja.

• Lëreni të thahet në mënyrë natyrale.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Happy Car Pulitore Nero Gomme