Tenzi Neutral Magic Clear Foam

1100 Lek4000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Pershkrimi

• Shampo shumë e përqendruar, neutrale, e trashë që është e padëmshme për sipërfaqet e makinave.
• Produkti është projektuar për të ofruar një metodë të sigurt dhe efektive të larjes së automjeteve të forcuara me veshje dylli, kuarci ose qeramike.
• Aroma unike dhe intensive e qershisë do ta bëjë më të këndshëm të gjithë procesin e larjes.
• pH 7

Menyra e perdorimit

• Në varësi të nivelit të ndotjes, shpërndajeni produktin me spërkatës ose shtizë shkumë.
• Përzieni 1-5% (100-500 ml / 10 l ujë).
• Në rast të larjes manuale, perhapeni me sfungjer.
• Para se ta përdorni, duhet ta lani makinën nga grimcat e rërës që mund të gërvishtin sipërfaqen.
• Pas pastrimit, lani makinën me ujë të demineralizuar me presion të lartë.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Neutral Magic Clear Foam

1100 Lek4000 Lek

Shtoje në shportë