Tenzi Super Green Specjal

800 Lek10000 Lek

SKU: N/A Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Produkt alkalik i koncenturar me gamë të gjerë përdorimi.
• Rekomandohet për pastrimin e motorëve në të gjitha llojet e automjeteve mekanike dhe mjetet e rënda të transportit, mjetet e ndërtimit dhe automjetet bujqësore.
• Pastron në mënyrë efektive ndotjet e forta.
• pH 14


Mënyra e përdorimit

• Nëse përdorni një spërkatës, bëni një përzierje uji 1:10-1:30 në dimër dhe 1:20-1:40 në verë, sipas nivelit të ndotjes së sipërfaqes.
• Pastrimi i motorit: 1:5-1:10.
• Larje manuale: 0,5%-1%
• Lani sipërfaqen me ujë me presion të lartë (120-150 bar).
Kujdes: Mos e lini produktin të thahet në bojën e makinës. Shmangni përdorimin e tij në diell të plotë ose në sipërfaqe të nxehta.

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Tenzi Super Green Specjal

800 Lek10000 Lek

Shtoje në shportë