Turtle Wax Speed Headlight Lens Restorer Kit

1990 Lek

Në magazinë

53686

SKU: 53686 Kategoritë: ,

Përshkrimi

• Turtle Wax Headlight Lens Restorer është zgjidhja e duhur për fenerët e zverdhur ose të çngjyrosur.

• Rikthen dhe përmirëson qartësinë e fenerëve të zverdhur, të oksiduar dhe të dëmtuar nga dielli.

• Rrit distancën e dritës duke përmirësuar nivelet e sigurisë për drejtimin në rrugë me ndriçim të dobët.

• Parandalon zbehjen dhe zverdhjen e fenerëve në të ardhmen.


Mënyra e përdorimit

• Lani dhe thani fenerët për të hequr papastërtitë e sipërfaqes.

• Përdorni ngjitës për të mbrojtur sipërfaqen e lyer rreth fenerit.

• Hidhni një sasi të vogël të pastës Headlight Lens Repair & Renew në një leckë të pastër mikrofibër dhe fërkojini fenerët për të përcaktuar nivelin e nevojshëm për restaurimin e fenerëve.

• Nëse ka oksidim të rëndë që kërkon më shumë përpjekje për t’u hequr, përdorni Polishing Pad të etiketuar #1.

• Fshijeni oksidimin nga të dy fenerët me Polishing Pad#1, duke përdorur ujin si agjent lubrifikues. Së shpejti do të vini re që zverdhja dhe oksidimi janë hequr nga sipërfaqja e fenerëve tuaj.

• Kthejeni Polishing Pad në anën e etiketuar #2.

• Përsëriteni proçesin me Polishing Pad#2, duke vazhduar të përdorni ujin si lubrifikant për të fshirë çdo oksidim të mbetur nga fenerët tuaj.

• Pasi të jenë fshirë të dy fenerët, fërkojini fenerët me pastën Headlight Lens Repair & Renew me një leckë mikrofibër për qartësi maksimale.

• Thani plotësisht fenerët tuaj.

• Aplikoni Ceramic Acrylic Wipes në mënyrë të barabartë për të mbrojtur fenerët tuaj nga oksidimi i mëtejshëm, duke lëvizur shpejt përpara se produkti të fillojë të thahet.

Ref: 53686

Vetëm klientët e regjistruar që kanë blerë këtë produkt mund të lënë një koment.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Menu

Turtle Wax Speed Headlight Lens Restorer Kit